Links

Toerisme Westhoek

Een manier van kwaliteitsvol vakantie houden op een plek die je hart gestolen heeft en toch het gevoel hebben dat je thuis komt. Mogelijkheden zijn er in de Westhoek te kus en te keur.
www.toerismewesthoek.be

Bijzondere Boerenkost

Download hier het receptenboekje via inagro.be

Vaderdagontbijt op 9 juni 

 Gezond, eerlijk en heerlijk (met fair trade)

 Ontbijtbuffet met hoeve- en streekproducten

 Rijk assortiment broodsoorten van de bakker van bij ons

 Op maat van gezinnen, animatie voor de kinderen

 Attentie voor alle papa’s

Onthaal van 8.30 u tot 10.00 u, buffet open van 8.30 u tot 10.30 animatie voor de kinderen; geleid bezoek aan rabarberveld

Prijs: volwassenen € 12; kinderen < 12 jaar € 7, < 3 jaar gratis Inschrijven via overschrijving op BE59 7480 3700 7526 met vermelding: familienaam + aantal volw + aantal kind +aantal papa’s (inschrijven tot en met woensdag 5 juni)

Org. van netwerk bezoekboerderijen West- en Oost-Vlaanderen Andere deelnemende hoeves op www.onthaalopdeboerderij.be; ism en tvv ouderraad vrije basisschool Alveringem

Ervaar oorlog en vrede in de Westhoek

Deze interactieve website laat je kennismaken met Wereldoorlog I in de Westhoek. De centrale database omvat alle monumenten, evenementen, sites, begraafplaatsen, … in de Westhoek.
www.wo1.be

Recept Belgian Beer Bites

winnaar Hoeve Hoppas. Recept Rabarber ijs/paté/confijt.

 

Week van de korte keten: picknick op onze hoeve:

donderdag 31 mei om 19.00u: ontvangst met glaasje en hapje, geleid bezoek aan het rabarberveld, uitgebreide picknick met eigen producten van de hoeve, producten van collega’s en streekproducten, 17€ per pers.

vrijdag 1 juni om 11.30u: ontvangst met glaasje en hapje, geleid bezoek aan het rabarberveld, uitgebreide picknick met eigen producten van de hoeve, producten van collega’s en streekproducten, 17 € per pers.

Inschrijven: stuur ons een berichtje via het contactformulier.